lauantai 11. kesäkuuta 2011

Treffit Facebook World


Tämä iso uutinen tällä viikolla, että Facebookin Mark Zuckerberg oli nimeltään "Person of the Year" Time-lehden. Kun hänen viime esiintyi 60 minuuttia sekä menestys lippuluukuilla on sosiaalinen verkosto, en ollut ollenkaan yllättynyt.

Olipa pidät tai et pidä Zuckerberg koska valinta tänä vuonna ei ole kysymys. Jos olet yksi ja dating, sinun täytyy heittää laajempaa romanssi net ja antaa Facebook vuodelta ammuttu. Jos olet jo kirjautumassa lähettää uusimmat kuvat ja olet online dating profiili ei ole mitään syytä olla yhdistää ponnisteluja.

Päivänä, että TIME kruunattiin Zuckerberg, ystäväni on YourTango kysyi minulta, kuinka ajattelin ole muuttanut tapaamme päivä. Miten TIME "Person of the Year" Mark Zuckerberg muutti vuodelta. Yksi asia on varma, jos olet koomassa. Facebook on vaikuttanut kaikkien elämään.

Niin minä kietoutuvat minun sääntöjä netikettiä asioissa sydän, tässä on minun ehdotuksia siitä, miten tähän mennessä ole maailmassa.

1. Älä luota pelkästään sähköpostin, tekstiviestien ja sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook ja Twitter pyytää joku treffeille ja suurin osa teidän kosiskelu. Varsin usein viestintää on yksipuolinen. Kohde teidän hellyyttä ei ehkä tarkistaa niiden päivitykset, joten aivan kuten sinun ei pitäisi istua puhelimen odottaa hänen soittaa, älä tuijota omaan tietokoneeseen tai PDA odottaa vastausta. Hän vain voi olla varattu.

2. Romutettavaksi on tullut liian helppoa. Jos olet päättyy teidän suhdetta, niin henkilökohtaisesti, poimia puhelimeen ja keskustella, tai perustaa SKYPE päivä kuulla heidän äänensä. Muuten olet vaarassa joutua väärin jos lähetät tekstin peruuttamalla suunnitelmia. Ehkä et tunne hyvin. Ehkä hän arvelee sen olevan ohi. Mieti ennen kuin painat lähetä nappia ja sanoa au revoir näppäimistöltä.

3. Muuttaminen ole suhdetta tilaan "Single" keskustelematta siitä teidän muita huomattavia on netiketti no-no. Mikään ei ole pahempaa kuin herätä näkemään kommentteja Facebook-seinään hänen viimeisin kohtaaminen ilman sinua kun olet vielä innolla lauantain päivä hänen kanssaan. Se ei todellakaan tarvitse olla monimutkaista, kun kaikki.

4. Rakastuminen Facebookissa, tai missä tahansa kyberavaruudessa ei toimi, jos et ota yhteys online-offline. Se on hauskaa flirttailla, käyttää Facebook Chat, tekstin ja piipittää, mutta sinun pitää vielä löytää aikaa tavata tosielämässä (IRL).

5. Se on kasvot, että ihmiset ovat rakastumassa Facebookissa. Ne ovat elvyttämään ystäviä lapsuudesta ja kesäleiri, samalla muodostaa suhteita ihmisiä he tapaavat reaalimaailman hyväksymällä ystävät pyytää Facebookissa. Jos ystäväsi ei ole asettaa sinut enää usko sinun säilyvyys on päättynyt. Kirjaudu Facebook ja alkaa keskustella vanhoja ystäviä ja olla avoin mahdollisuuksia Facebook ja Twitter rakkautta.

6. Facebook on vastuussa luoda hauskan sosiaalinen kalenteri. Vastaanottaminen kutsuja Facebook on erinomainen tapa laajentaa sosiaalista verkostoa. Sinun pitäisi osallistua niin paljon tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua, kun olet ainoa.

7. Väsynyt vanha online dating profiilit? Facebook, singlet todennäköisemmin post äskettäin valokuvan perheenyhdistämisen tai osapuoli kuvia vapaapäiviä. Mitä näet voi todella tarkoittaa mitä saat, ja se on hyvä uutinen kaikille maailman suurin sosiaalinen verkosto.

8. Vastustaa kiusausta lähettää kuvia Facebook teidän upouusi suhdetta. Yksi saatat olla vakavampia kuin muut. Hän voi esimerkiksi pitää oma elämä enemmän yksityisellä puolella. Olla samalla sivulla, tai ainakin saman tilan päivitys, kun aika on oikea.

9. Facebook väestö vastaa kolmanneksi suurin maa maailmassa. Sinulla on suuri dating allas poimia. On itsestään selvää, mutta varmista, että joku on yksi ennen lähestyy niitä Facebookissa. Älä tule liian vahva joku tuskin tietää tai ehkä pidettävä stalker, myöhemmin seurauksena on de-friended.

10. Jos se on ohi, on aika Facebook puhdistusta. De-ystävä häntä välttämään tavanomaista pakkomielle tarkistaa, jos he voivat elää ilman sinua tai ei. Untag kuvia teidän kahden Facebookissa ja edetä niin yksi henkilö. Se vastaa murskaamista valokuvia analogisen maailman. Tuijottaen hänen profiili vain satuttaa, jos et ole muuttanut elämääsi.

Oletko löytänyt rakkauden Facebookissa? Haluamme kuulla teidän dating tarinoita.

Julie Spira on dating ja suhde asiantuntija ja kirjailija bestseller, Vaarojen Cyber-Ajoitus: Confessions of Toiveikas Romanttinen etsii rakkautta Online.

Lavorare con un consulente per gli Incontri