tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kuka etsii Mail Order Brides?


Gold Coast, Australia (PRWEB) 13 syyskuu 2006 - mukaan Elenaâ € ™ s mallit, dating virasto Länsi miehet etsivät Venäjän ja Itä-Euroopan naisten avioliitto, on huomattavia eroja miesten, jotka liittyvät Venäjän morsiamet sivustoja, mutta ei koskaan maksaa ja miehiä, jotka maksavat palveluista. Miesten kaikenikäisille ja elämänaloilta liittyä Venäjän avioliiton virastojen mutta se on kypsempi miehiä, jotka todella maksavat palveluista, nuorempia miehiä näyttää olevan "ikkuna ostoksilla"-tilaan.

Maa-viisas, useimmat maksavat jäsenet ovat Yhdysvallat ja Iso-Britannia tilan melkoinen toinen, mikä ei ole ihme, sillä nämä maat ovat myös johtajia rekisteröityneiden käyttäjien. Muut maat top 10 sisältää: Australia, Kanada, Norja, Saksa, Alankomaat, Ranska, Uusi Seelanti ja Etelä-Afrikassa. Turkki, joka on numero 3 ja käyttäjien määrä on rekisteröity ElenasModels.com verkkosivuilla didnâ € ™ t tehdä siitä top 10 lukumäärällä maksaville käyttäjille, sekä Italia ja Espanja (numero 6 ja 10 lukumäärällä rekisteröityneiden käyttäjien), Norja, Uusi Seelanti ja Etelä-Afrikan korvataan ne top 10. Ilmeisesti, kuumaverinen Euroopan etelän mieluummin etsivät miehet kaukaisista ja jäähdytin maiden hyppäämällä toimiin.

Keski-ikä maksavaa jäsentä pyrkivät Venäjän â € ~ postimyynti bridesâ € ™ on 42,9 vuotta vs. 37,8 vuotta ei-maksavaa jäsentä, ja vain 5,1% maksavaa jäsentä on alle 30-vuotiaita verrattuna 21,1% ei-maksavaa jäsentä . Alle 30 miehet eivät näytä erityisen tosissaan naimisiin jonkun toisella puolella maailmaa.

Maksavia kansainvälisiä dating palvelut ovat todennäköisesti eronneet: 47,8% ja maksavia Elenaâ € ™ s Mallit ovat eronneet vs. 33,2% ei-maksavaa jäsentä. Maksavaa jäsentä ovat myös todennäköisesti jo lapsia: 39,3% maksavaa jäsentä on lapsia verrattuna 28,8% ei-maksavaa jäsentä.

Ei maksavia jäseniä Venäjän dating sivustot näyttävät enemmän kevytmielisen kuin maksavaa jäsentä: ei-maksavaa jäsentä ovat kaksi kertaa niin todennäköisesti etsivät Venäjän morsian, kun vielä laillisesti naimisissa, 7% ei-maksavaa jäsentä ovat naimisissa tai erotettu vs. vain 3,9% maksavaa jäsentä.

Ei maksavia miehiä pyrkii Venäjän morsiamet ovat lähes kaksi kertaa todennäköisemmin kuin savu verrattuna maksavaa jäsentä: 37,1% ei-maksavat jäsenet saavat valaistus savukkeen, mutta vain 21,9% maksavaa jäsentä savua.

On hieman enemmän leskenavustuksia keskuudessa maksavaa jäsentä: 2,1% leskenavustuksia kesken maksavaa jäsentä verrattuna 1,8% keskuudessa kuin maksavaa jäsentä. Koulutustaso maksavaa jäsentä on hieman korkeampi: 86,1% maksaa jäsenet ovat kollegiona koulutus tai korkeampi kuin 82,7% ei-maksavaa jäsentä.

Etnisesti 90,7% maksavaa jäsentä pyrkivät Venäjän morsiamet ovat valkoisia, mutta joukossa ei-maksavaa jäsentä vain 81,7% on valkoisia.

Uusi tutkimus vahvistaa, että suurin osa vakavista Venäjän morsiamen hakijat ovat college koulutetut valkoiset miehet 30-50 vuotta vanha aikaisemman siviilisäädyn kokemusta. Mukaan Elena Petrova, omistajan Elenaâ € ™ s mallit, useimmat miespuoliset asiakkaat pyrkivät nuoret hedelmällisessä iässä olevien naisten perheen kanssa. Tuottaminen jälkeläisiä on tärkein liikkeelle paneva voima useimmat miehet liittyä Venäjän dating sivustoja, mutta kun kysyttiin miehet yleensä esiin aihe â € ~ perinteisen perheen valuesâ € ™ sijaan halu löytää joku nuorempi ja kauniimpi. Miehet pelkäävät heikolta haluavat nuorempi kumppani, ja siksi aihe arvot ovat usein esille. Kuitenkin miehet harvoin yhteyttä naisten ikätovereihin mitään väliä kuinka paljon naiset keskustelevat heidän hartaudella perhe-elämään, ja mieluummin yhteyttä nuoremmat naiset näyttämään heidän kokopitkä kuvia. Asuinmaan mahdollinen morsian ei ole merkitystä ihmiselle, mikä vahvistaa jälleen kerran, että se ei kulttuuritaustan ne sen jälkeen.

Confessions of postimyynti morsian: American Life Through Thai Eyes