perjantai 10. kesäkuuta 2011

Onko nopeus dating toimii?


Teoriassa nopeus dating järkevää. Yhden ihmiset osallistumaan Speed ​​Dating tapahtuman - joka on muodollisesti dating järjestelmä, joka tapahtuu yleensä baarissa - jossa kaikki osallistujat eivät umpimähkäisesti jopa muutaman minuutin päättää, onko siellä mitään kemiaa. Speed ​​Dating enää tarvita sokea päivämäärät, jotka ovat suuria aikaan sitoumuksia.

Kuitenkin nopeus dating ei ole kaikille. Jotkut tuntevat on vaikea saada hyvä lukea joku sen jälkeen vain muutaman minuutin puhelinta.

Mitä mieltä olet? Onko Speed ​​Dating arvoinen yhden ihmisen energiaa, vai onko ajanhukkaa? Ääni-off, Milwaukee, noin ajatuksesi Speed ​​Dating.

Speed ​​Dating toimii. Mielestäni nopeus dating on hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja selvittää heti, jos olet vetää henkilö vai ei. Et voi edetä päivä ilman fyysinen vetovoima, joten nopeus dating auttaa määrittämään tämä ensimmäinen merkittävä osa dating. Tunnen ihmisiä, jotka ovat tavata kumppaninsa aikana nopeus dating joka todistaa minulle, että se todella toimii.

Speed ​​Dating on vitsi. On aina enemmän pojat kuin tytöt näissä tapahtumissa ja ne eivät toimi muutenkaan. En ole koskaan kuullut kenenkään kokouksen poikaystävä tai tyttöystävä on Speed ​​Dating tapahtuman. Voisi olla hauskaa tehdä vain muutaman nauraa, mutta se ei ole tapahtuma ottaa hyvin vakavasti.

14 Tanışma Ve Living "G"