maanantai 7. maaliskuuta 2011

Stripper henkiin Client aikana Show


PORT ST. Lucie, Florida - eksoottinen tanssija hyvitetään elvyttää asiakas, joka sammui aikana yksityinen nauhat osoittavat varhain perjantaiaamuna, poliisi sanoi.

Karnesha Nantz, 25, palkattiin varhain perjantaiaamuna suorittamaan henkilökohtaisen show Daniel Karppinen, 46, on Karpinski kotona on 400 korttelin Kaakkois Evans Avenue Port St. Lucie, poliisi sanoi.

Mukaan esitutkintapöytäkirjan, kun Nantz oli tanssi, hän kääntyi ja kohtasi pois Karpinski noin 20 sekuntia. Kun hän kääntyi jälleen kohdata hänet, Karppinen oli lysähti sohvalle ja oli vaikeuksia hengittää, poliisi sanoi.

Nantz nimeltään 911 ja alkoi hallita CPR on Karppinen, koska hän ei ollut tietoinen tai hengitysvaikeuksia. Ensihoitajat saapuivat kotiin ja pystyivät elvyttämään 46-vuotias siihen pisteeseen, jossa hän pystyi hengittämään omasta vaan pysty puhumaan. Hänet kuljetettiin St. Lucie Medical Center, jossa hän oli lueteltu tila on vakaa.

Mukaan esitutkintapöytäkirjan, Nantz sanoi Karppinen tarjosi hänelle määrännyt huumeiden useaan otteeseen, kun hän oli tanssia hänelle. Poliisi sanoi, että he sijaitsee pullon reseptiä oksikodonin kohtauksen kanssa Karppinen: n nimi.

Robert Vega kanssa Port St. Lucie poliisilaitos kertoi West Palm Beach televisiokanava WPBF että Karppinen kertoi poliisille, että Nantz tarjosi hänelle tuntematon pilleri pyyhkeeseen käärittynä. Hän sanoi, hän otti pillerin omasta vapaasta tahdosta ja jälkeenpäin ei muista mitään, ennen kuin hän heräsi sairaalassa, poliisi sanoi.

Oma Vondsten Condom in Bag McDonald's