maanantai 24. toukokuuta 2010

Avioliitto on terveyshyödyt


Avioliitto, uusi tutkimus osoittaa, voi olla hyväksi terveydelle.

Tutkijat tutkituista yli 80000 amerikkalaiset ja totesi, että ihmiset, jotka eivät koskaan naimisissa ollut 58 prosenttia suurempi todennäköisyys kuolla aikana kahdeksan vuotta kestäneessä tutkimuksessa kuin naimisissa ikäisensä.

Verrattuna asukkaille heidän puolisoitaan alussa tutkimuksen, jotka olivat eronneet tai erotettu oli 39 prosenttia suurempi todennäköisyys kuolla aikana seuranta-ajan, ja lesket ihmiset olivat 28 prosenttia suurempi riski kuolla.

Vaikka aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden sosiaalinen connectedness ja eliniän pidentyminen, tämä tutkimus oli tarpeeksi suuri ehdottaa tiettyjä kuolinsyitä. Tutkijoiden käytetty tietoja vuoden 1989 National Health Interview Survey ja kuolintodistuksen tiedot vuodelta 1997. Kirja julkaistaan syyskuussa Journal of Epidemiology ja yhteisön terveyttä.

Korrelaatio avioliittoon, ei kuitenkaan sovelleta, jos syöpä ja keuhkoahtaumatauti. Tutkijat eivät sisällyttää homoparit tai avopuolisonsa heteroseksuaaliset parit elävät yhdessä.

Studyâ € ™ s co-author, Richard G. Kronick, University of California, San Diego, ehdotti € œit voi olla, että siellä on jotain fysiologisesti suojaava olemisesta married.â €

Kronick myös ehdotti, että ihmiset ovat terveempiä todennäköisemmin naimisiin, ja että avioliitto itsessään ei vähennä riskejä.

http://www.telegram.com