keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Tutkijat selvittää, miksi suudella merkitsee enemmän naisia

Jos kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, joten voi olla Kiss - tai varmasti naisen tapauksessa, tutkijat sanovat.

New York State University Team kyseli yli 1000 opiskelijaa, löytää naisten paikka iso korostetaan suudella. He käyttävät Kissing keinona arvioida vastaanottajan mahdollisena kumppanina, ja myöhemmin ylläpitää läheisyyttä ja tarkistaa tilan suhteen. Mutta miehet sijoitetaan vähemmän tärkeänä sitä, käyttää sitä lisätä todennäköisyyttä sukupuoleen, Evoluutiopsykologia raportoitu.

Kyselylomakkeet paljasti miehet olivat vähemmän syrjintää, kun se tuli siitä, kuka suudella tai jotka harrastaa seksiä. He olivat valmiita seksiä jonkun kanssa ilman suudella, harrastaa seksiä jonkun ne eivät houkuttele, ja sopivat seksiä jonkun kanssa niitä pidetään huono suutelija. Mutta Kissing oli tärkeää, koska vakuuksia naisille. Pitkän aikavälin suhteita naisilla ei vain koron suudella tärkeämpänä kuin miehet, mutta he ilmoittivat, että suudella on tärkeä koko suhde.

Samaan aikaan miehet lähempänä merkitys suudella suhteesta edetessä. Myös ero sellaista suutelee sukupuolten parempana, miesten kanssa miellytä märkä, kielen suutelee. Lyijy tutkija tohtori Gordon Gallup sanoi suudellen oli kehittynyt ajan myötä tulla olennainen osa kosiskelu prosessia. Mutta hän lisäsi: "Vaikka molemmat sukupuolet osallistuvat mukautuva edut suudella, löysimme sukupuolieroja, kun otetaan huomioon harjoittamista lyhyen vai pitkän aikavälin pariutumisen strategioita."

Dr. Glenn Wilson, asiantuntija suhteissa Lontoon Institute of Psychiatry, sanoi: "Kissing käyttää kaikkia sitovana ja testauksen avulla. Tosiasia kuitenkin on, naiset ovat enemmän syrjintää kuin miehet. Miehet voivat mennä ulos ja levittää niiden siemen , mutta naiset on otettava enemmän vastuuta, koska seuraukset, ja niin he todennäköisesti haluavat testata lisää. "