lauantai 14. marraskuuta 2009

Vinkkejä luoda lisää

Kun luulet takaisin vuodelta olette tehneet, useimmat päivämääriä luultavasti laski OK luokkaan. Silloin kun sinulla on joka on aivan kauheaa. Sitten on niitä, jotka erottuvat niin hyvä ja hauska päivä. Nämä ovat "Paras aika". Mutta mikä on näiden "parhaat päivät" muuttuu ihmisestä toiseen, tietyt tekijät ovat yhteisiä näiden parhaat päivät. Varmistamalla otat yhteiset tekijät huomioon voit lisätä mahdollisuuksia, joilla on hyvä, hauskaa päivämäärät usein.

Ensimmäinen tekijä on yhteensopivuus. Jos sinulla ja päivämäärä on hauskaa, nauttia toistensa yrityksen ja ovat helposti menee jopa mielenkiintoinen keskustelut, sitten ovat yhteensopivia. Monet ihmiset uskovat, että heillä on oltava romanttinen tai seksuaalinen kipinöitä menossa pois koko paikka olla yhteensopivia. Se ei pidä paikkaansa. Jos saat pitkin sitten hyvä ajankohta on kortit.

Seuraava tekijä ihana päivä on paikka, jossa käyt ajankohdasta. Se voisi olla ainutlaatuinen tapahtuma, kuten konsertti, joka on "kerran elämässä tapahtuma". Ehkä perustaa toiminnan luoda jonkinlaista jännitystä ja hyviä muistoja. Se voisi jopa olla jotain niin yksinkertaista kuin pikaruokaa yhteinen, jos kaksi sinulla on suuri rapport ja nauttia viettämällä aikaa yhdessä.

Toinen tekijä on, miten aika kuluu. Jos katsotte taaksepäin mennessä ja muistaa paljon tai lähes jatkuva naurun, se oli suuri päivä. Pohjimmiltaan, niin kauan kuin aika kului nopeasti, mikä osoittaa, sinulla on hauskaa, sinulla oli hyvä päivä. Jos aika vetää hyvin, parempaa onnea ensi kerralla.

Niin kauan kuin sinulla on hyvissä ajoin ja halua olit tekemässä jotain muuta sitten päivämäärä on tarpeeksi hyvä. Heittää hienoja toimintaan ja paikat (kuten yksi elämäsi konsertti), sinulla on suuri vuodelta historia voit muistella, kun ajat näyttävät hitaasti tai olet taistelivat kumppanisi. Pienellä vaivalla ja irti ajalta kokemusta voi olla ikimuistoinen.